Wij zijn weer gestart met afhalen en bezorgen!

 

In verband met de coronamaatregelen hebben wij ons restaurant moeten sluiten. Dit vinden wij jammer, maar de veiligheid van onze gasten en ons personeel hebben de hoogste prioriteit. Wij zijn hoopvol dat we deze situatie door samen te handelen snel kunnen oplossen.

 

Wij willen er echter ook in deze tijden voor jullie zijn met onze dienstverlening. Daarom willen wij doorgaan met afhalen en bezorgen. Dit doen wij natuurlijk wel met de grootste voorzichtigheid.

Zo laten wij ons personeel frequent hun handen desinfecteren, hebben wij de werkruimtes opnieuw ingericht voor voldoende afstand, werken wij met handschoenen, vragen wij jullie om van tevoren en niet contant te betalen en zullen wij het eten voor uw deur neerleggen.

 

Bij afhalen in plaats van bezorgen krijgt u 10% korting op uw totaalrekening. 

Om contact tot een minimum te beperken willen wij jullie vriendelijk verzoeken, om indien mogelijk, zoveel mogelijk gebruik te maken van afhalen in plaats van bezorgen. Zo hoeven wij geen bezorgers en dus minder handen in te zetten. U kunt dan gewoon in uw auto blijven en wij brengen het eten naar u toe.

 

Wij zijn open voor afhalen en bezorgen op maandag en donderdag tot en met zondag. Op dinsdag en woensdag zijn wij helemaal gesloten.

 

Met de onderstaande knop gaan jullie naar onze bestelomgeving.

Afhalen en bezorgen

Voor wie even niet buiten de deur kan eten

Wel trek in de gerechten van restaurant Helai, maar even niet in de gelegenheid om buiten de deur te eten? Dan hebben wij een oplossing voor je bedacht: onze gerechten afhalen of laten bezorgen! Hiermee kun je op een drukke dag tijd besparen, maar alsnog snel en gezond eten, visite thuis verwennen zonder zelf te hoeven koken, ook op drukke dagen speciaal eten, maar wel snel en goedkoper dan een diner buiten de deur.

Voor thuisbezorgd werken wij met andere porties en prijzen. Deze kun je vinden op de website van thuisbezorgd.nl.

Uiteraard ben je ook welkom om bij ons op locatie te komen dineren. Met ons strippenkaartsysteem kun je na een aantal bezorg- of afhaalbestellingen met korting uitgebreid komen dineren op locatie.

Heel lekker en zeer smakelijk aparte gerechten. Bijzondere verpakking in kartonnen ronde dozen! Heel milieuvriendelijk en het bleef lang warm!
Het eten was er best snel ondanks de afstand. Warm aangekomen, goed verpakt en het eten was heerlijk. Top! We hadden gereserveerd om bij het restaurant te eten maar ging niet door dus dan maar naar huis besteld. Echt een aanrader. Hier bestellen we vaker!
Het eten is keurig rond de aangegeven tijdstip bezorgd. Ondanks dat eten van Rotterdam naar Dordt moest komen, was het nog heerlijk warm. De porties waren perfect en het eten smaakte heerlijk! Echt voor herhaling vatbaar.

Waarom kiezen voor restaurant Helai?

Afhalen en bezorgen, maar dan wel met gezonde gerechten.
Nieuwe keuken, nieuwe smaken.
Aanbod aan vegetarische en glutenvrije gerechten.
0
Thuisbezorgd
0
TheFork
0
Facebook

Heb je in interesse in een diner op locatie?

Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Neem een digitale rondleiding door ons restaurant.

Uiteraard ben je ook altijd welkom om op locatie te komen dineren. Wij zijn gevestigd op loopafstand van Pathé de Kuip en zijn zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bekijk menukaart.