Afhalen en bezorgen

Voor wie even niet buiten de deur kan eten

Wel trek in de gerechten van restaurant Helai, maar even niet in de gelegenheid om buiten de deur te eten? Dan hebben wij een oplossing voor je bedacht. Binnenkort starten wij met afhalen en bezorgen. Dit zullen wij doen via thuisbezorgd.nl. Hiermee kun je op een drukke dag tijd besparen, maar alsnog snel en gezond eten, visite thuis verwennen zonder zelf te hoeven koken, ook op drukke dagen speciaal eten, maar wel snel en goedkoper dan een diner buiten de deur.

Voor thuisbezorgd werken wij met andere porties en prijzen. Deze kun je binnenkort vinden op onze afhaalmenu, maar ook natuurlijk op de website van thuisbezorgd.nl.

Uiteraard ben je ook welkom om bij ons op locatie te komen dineren. Met ons strippenkaartsysteem kun je na een aantal bezorg- of afhaalbestellingen met korting uitgebreid komen dineren op locatie.

Wij waren ontzettend onder de indruk! Het eten is niet alleen heel erg lekker, maar het personeel is vriendelijk en de locatie is nog veel mooier dan op de foto’s zichtbaar is. Wij komen zeker vaker.
Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!

Waarom kiezen voor restaurant Helai?

Afhalen en bezorgen, maar dan wel met gezonde gerechten.
Nieuwe keuken, nieuwe smaken.
Aanbod aan vegetarische en glutenvrije gerechten.
0
Iens
0
Google
0
Facebook

Heb je in interesse in een diner op locatie?

Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Neem een digitale rondleiding door ons restaurant.

Uiteraard ben je ook altijd welkom om op locatie te komen dineren. Wij zijn gevestigd op loopafstand van Pathé de Kuip en zijn zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bekijk menukaart.