Doradeschotel

Hele vis voor de echte liefhebber

Een hele vis voor de echte liefhebber

Houdt u van vis? Dan hebben wij een lekkere visschotel voor u.

Deze heerlijke visschotel bestaat uit een malse dorade uit de oven. Het wordt geserveerd op een bedje van diverse soorten groente. Voor extra smaak krijgt u er citroenschijfjes en tomaten- en yoghurtsaus bij. De dorade schotel kan afhankelijk van uw eigen voorkeur met of zonder gamba’s worden geserveerd.

Voor de liefhebbers van vis
Hele vis
Witvis

Wilt u een overzicht van alle gerechten?

Andere interessante gerechten:

Afghaanse rijsttafel

Een complete kennismaking met de Afghaanse keuken, bestaande uit een combinatie van verschillende hoofd- en bijgerechten, in kleine porties.

Mantu

Rijkelijk gevulde pastabuideltjes met gekruid gehakt, bedekt met een romige tomatensaus en frisse yoghurt.

 

Gamba’s kebab

In knoflook gemarineerde Noorse gambaspiezen van de barbecue, geserveerd met Afghaanse rijst, vers ambachtelijk brood en een frisse salade.

 

Kipkebab

Malse kipspiezen van de houtskool barbecue.