Afhalen en bezorgen

Voor wie even niet buiten de deur kan eten

Tot en met 15 november kun je met de actiecode "horecainhuis" 20% korting krijgen op je bestelling. Met afhalen kun je, hier bovenop, een extra korting van 10% krijgen. Deze extra korting wordt bij het ophalen verrekend en krijg je op locatie van ons terug op het te betalen bedrag.

Wel trek in de gerechten van restaurant Helai, maar even niet in de gelegenheid om buiten de deur te eten? Dan hebben wij een oplossing voor je bedacht: onze gerechten afhalen of laten bezorgen! Hiermee kun je op een drukke dag tijd besparen, maar alsnog snel en gezond eten, visite thuis verwennen zonder zelf te hoeven koken, ook op drukke dagen speciaal eten, maar wel snel en goedkoper dan een diner buiten de deur.

Je kan bestellen binnen onze eigen bestelomgeving helairotterdam.foodticket.nl of op thuisbezorgd.nl. Voor thuisbezorgd werken wij met andere porties en prijzen. Deze kun je vinden op de website van thuisbezorgd.nl.

Heel lekker en zeer smakelijk aparte gerechten. Bijzondere verpakking in kartonnen ronde dozen! Heel milieuvriendelijk en het bleef lang warm!
Het eten was er best snel ondanks de afstand. Warm aangekomen, goed verpakt en het eten was heerlijk. Top! We hadden gereserveerd om bij het restaurant te eten maar ging niet door dus dan maar naar huis besteld. Echt een aanrader. Hier bestellen we vaker!
Het eten is keurig rond de aangegeven tijdstip bezorgd. Ondanks dat eten van Rotterdam naar Dordt moest komen, was het nog heerlijk warm. De porties waren perfect en het eten smaakte heerlijk! Echt voor herhaling vatbaar.

Waarom kiezen voor restaurant Helai?

Afhalen en bezorgen, maar dan wel met gezonde gerechten.
Nieuwe keuken, nieuwe smaken.
Aanbod aan vegetarische en glutenvrije gerechten.

Met de bovenstaande knop ga je naar onze externe bestelomgeving voor afhalen en bezorgen.

0
Thuisbezorgd
0
TheFork
0
Facebook

Heb je in interesse in een diner op locatie?

Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Neem een digitale rondleiding door ons restaurant.

Uiteraard ben je ook altijd welkom om op locatie te komen dineren. Wij zijn gevestigd op loopafstand van Pathé de Kuip en zijn zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bekijk menukaart.