Vier een onvergetelijke kerst bij restaurant Helai

Wil jij deze kerstdagen op een bijzondere manier vieren met je geliefden? Restaurant Helai heeft een luxueus 3-gangen kerstmenu samengesteld, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een rijkelijk gevuld dessertbuffet. Van de rijsttafel en het dessertbuffet mag onbeperkt gebruik worden gemaakt. Geniet van onze prachtige inrichting, onze warme sfeer en heerlijke eten.

Reserveer door te bellen naar → (010) 482 34 66.

Tijd: 1e zitting vanaf 17:00, 2e zitting vanaf 20:00

Prijs: € 59,95 p.p., exclusief drinken. Kinderen t/m 10 jaar 50%.

Aanbod:
- Voorgerecht: Pompoensoep
- Hoofdgerecht: Rijsttafel (bestaat uit: Afghaanse rijst, gehaktballencurry, gestoofd lamsvlees, kipcurry, zoete kippenpootjes, salade, aardappelkurma, spinazie, aubergine in tomatensaus, pittig sausje, yoghurtsaus, Afghaans brood, shami- en kipkebab) en keuze uit dorade visschotel of hele kip.
- Nagerecht: Dessertbuffet

9/10
Iens

4,5/5
Facebook

Prachtig en sjiek restaurant in Rotterdam. Gegeten met eerste kerstdag. Bediening was top! Eten was heerlijk! Parkeren was toen gratis vanwege kerst.
Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!

Wij raden het aan om vroeg te reserveren voor kerst. Zo kun je zeker zijn van een vrije tafel.

Onbeperkt gebruik maken van de rijsttafel en desserttafel.
Mooie ruimte, warme en hartelijke sfeer met extra kerstversiering.
Combinatie tussen Afghaanse en westerse gerechten.
Dineren voor een vast bedrag.

Reserveer door te bellen naar → (010) 482 34 66.