Contact

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Locatie

Piet Smitkade 160, 3077 MJ Rotterdam.
KVK-nummer: 644 529 56
Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

open in google maps

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren en wat zijn de tarieven?

In de buurt van restaurant Helai zijn er veel parkeergelegenheden. U kunt in hetzelfde gebouw waarin wij gevestigd zijn voordelig parkeren in de parkeergarage Veranda. In de parkeergarage is het eerste uur gratis en daarna geldt een tarief van € 0,50 per 21 minuten. Opdagen met een evenement in Stadion Feyenoord gelden andere tarieven. Hieronder vindt u hier meer informatie over. Naast de parkeergarage zijn er ook genoeg parkeerplaatsen in de straten rondom restaurant Helai. Waaronder ook bij ons voor de deur. Hiervoor gebruikt u zonecode 900. Hier is het op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 - 23.00 uur betaald parkeren. Dit kost € 1,92 per 60 minuten. Tijdens evenementen en wedstrijden in de Kuip geldt in deze parkeerzone een tarief van € 5,52 euro per uur. Op dagen met een evenement of een wedstrijd in Stadion Feyenoord geldt er van 3 uur voor de wedstrijd tot aan 2 uur na de wedstrijd een ander tarief in de parkeergarage. U betaalt € 0,50 per 13 minuten.

Zijn jullie gerechten Halal?

Al onze gerechten zijn Halal.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Voor een klacht kunt u ons bellen of mailen. Onze gegevens vindt u op deze pagina. Hiernaast vindt u onderin een contactformulier en in de header een e-mail- en telefoonlink waar u op kunt klikken.

Hoe reserveer ik online?

Op de computer vindt u in de navigatiebalk rechtsboven een reserveer knop. Op mobiel moet u de navigatie eerste uitklappen en dan vindt u daar de reserveer knop.

Is het restaurant rolstoel toegankelijk

Ja, het restaurant is rolstoel toegankelijk. Het restaurant is zeer ruimtelijk en overal gelijkvloers.

Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?

Bij reservering ontvangt u altijd een bevestigingsmail met inlog gegevens, hier kunt u ook uw reservering wijzigen. Daarnaast kunt u ook uw wijziging telefonisch doorgeven via: 010-482 3466

Ik heb dieet/allergie, houden jullie hier rekening mee?

Wij houden rekening met uw dieetwensen en allergie. U kunt dit bij reservering altijd uw dieetwensen en allergie doorgeven. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om op locatie uw wensen door te geven aan het personeel.

Welke maatregelen hanteert Helai omtremt Corona?

Helai houdt zich aan de gestelde maatregelen vanuit het RIVM.

Biedt Helai ook de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen.

Ja, deze mogelijkheden bieden wij ook aan bij Helai. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje aanbod en kies dan voor afhalen & bezorgen.

Tijdelijk gesloten vanwege brand

Met pijn in ons hart delen we mee dat ons restaurant afgelopen dinsdag 13 februari door brand is verwoest. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, maar de schade aan ons geliefde restaurant is wel heel groot. Wij zullen de komende maanden gesloten zijn. Hoe lang is nog niet helemaal duidelijk en hangt af van de schoonmaak- en herstelwerkzaamheden.

Uit onderzoek van de brandweer blijkt dat de brand was ontstaan door een oververhitte adapter van een bonnenprinter in de keuken. Door de grote snelheid waarmee de brand zich verspreide hebben onze blus- en preventiefaciliteit de brand helaas niet voldoende kunnen bedwingen. De brandweer was snel ter plaatse, maar de schade was op dat moment al aanzienlijk. Omdat wij wel aan eerder uitgevoerde veiligheidsinspecties voldeden en over de nodige blus- en preventiefaciliteiten beschikten kunnen wij gelukkig wel rekenen op de volledige medewerking van de verzekering. Dit neemt helaas niet weg dat wij met het sluiten wel heel veel omzet gaan mislopen.

We zijn alsnog vastberaden om ons restaurant weer op te bouwen en sterker dan ooit tevoren terug te komen. We zullen de komende tijd dan ook gebruiken om het restaurant volledig te vernieuwen en te moderniseren.

We hopen op jullie begrip en steun in deze moeilijke tijd. Via onze socialmedia-kanalen, website en nieuwsbrief zullen wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Mochten jullie iets gemist hebben dan kun jullie dit ook terugvinden door te zoeken naar de hashtags #supporthelai en #2eopeninghelai.

We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te verwelkomen in ons nieuwe, nog betere restaurant.

We waarderen jullie support.

Voor vragen zie onderstaande contactgegevens.

Team Helai

• www.helai.nl
• https://www.instagram.com/restaurant_helai
• https://www.tiktok.com/@restaurant_helai
• https://www.facebook.com/helairestaurant
• https://nl.linkedin.com/company/restaurant-helai
• Voor vragen: info@helai.nl
• Aanmelden nieuwsbrief: www.helai.nl, net boven footer

Parkeren

In de buurt van restaurant Helai zijn er veel parkeergelegenheden. U kunt in hetzelfde gebouw waarin wij gevestigd zijn voordelig parkeren in de parkeergarage Veranda. In de parkeergarage is het eerste uur gratis en daarna geldt een tarief van € 0,50 per 21 minuten. Op dagen met een evenement in Stadion Feyenoord gelden andere tarieven. Hieronder vindt u hier meer informatie over. Naast de parkeergarage zijn er ook genoeg parkeerplaatsen in de straten rondom restaurant Helai. Waaronder ook bij ons voor de deur. Hiervoor gebruikt u zonecode 900. Hier is het op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 - 23.00 uur betaald parkeren. Dit kost € 1,92 per 60 minuten. Tijdens evenementen en wedstrijden in de Kuip geldt in deze parkeerzone een tarief van € 5,52 euro per uur.
Op dagen met een evenement of een wedstrijd in Stadion Feyenoord geldt er van 3 uur voor de wedstrijd tot aan 2 uur na de wedstrijd een ander tarief in de parkeergarage. U betaalt € 0,50 per 13 minuten.

bereikbaarheid

Curabitur blandit tempus porttitor. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Openingstijden

In verband met reparaties zijn wij helaas genoodzaakt ons restaurant tijdelijk te sluiten.

Openingstijden voor dineren:
Dinsdag tot en met donderdag van 16:30 tot 22 uur. Keuken sluit om 22:00.
Vrijdag tot en met zaterdag van 16:30 tot 23 uur. Keuken sluit om 22:30.
Zondag van 16:30 tot 22 uur. Keuken sluit om 21:30.

Openingstijden voor lunch: dinsdag tot en met zondag van 12 tot 16 uur.

Openingstijden voor afhalen: dinsdag tot en met zondag open van 12 tot 21:30 uur.

Stuur ons een bericht

Bedankt voor je bericht! Je hoort spoedig van ons!
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw!