Gebakken Dorade

Een heerlijke op de huid gebakken dorade met koriander pesto
  • Voor de echte visliefhebber
  • Iedere dag vers geleverd van de visafslag
  • Nu tijdelijk ter viering van Nowruz (Afghaans Nieuwjaar)

Een heerlijke op de huid gebakken dorade met koriander pesto

Voor de maanden maart en april introduceren wij een heerlijke op de huid gebakken Dorade. Deze Dorade wordt gemarineerd, vervolgens voor extra smaak bereid met knoflook, citroen en rozemarijn en op de huid gebakken. Na het bakken wordt er koriander pesto op gedaan en wordt het geserveerd met chalaw rijst en verschillende soorten groente. Het vis wordt iedere dag vers geleverd van de visafslag.

Wat onze gasten zeggen

“Wij waren ontzettend onder de indruk! Het eten is niet alleen heel erg lekker, maar het personeel is vriendelijk en de locatie is nog veel mooier dan op de foto’s zichtbaar is. Wij komen zeker vaker.”
“Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!”
"We zijn hartelijk en gastvrij ontvangen. Je komt hier helemaal tot rust. Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!"

op de kaart

Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

open in google maps

digitale rondleiding

Neem voor een sfeerimpressie een digitale rondleiding door ons restaurant en het terras.

Bekijk in het groot

Bekijk dit ook

No items found.