Brunch

Binnenkort bij Helai: brunch!
  • Zowel klassieke brunch gerechten als Afghaanse varianten
  • Grote variatie aan soorten gerechten
  • Gezonde gerechten

Binnenkort bij Helai: brunch!

Op het moment zijn wij bezig met het voorbereiden van een brunch. Dit willen wij in de komende maanden gaan starten. Hiervoor zijn wij onder andere inspiratie aan het opdoen voor nieuw gerechten. Om het aanbod zo goed mogelijk aan te sluiten op wat jullie willen zijn wij benieuwd naar jullie wensen, voorkeuren en eigen ideeën. Met de onderstaande link open je een vragenlijst. De vragenlijst is heel simpel en bevat maar 1 vraag, dit is een open vraag waarin je ideeën en feedback met ons kunt delen. Dit is geheel anoniem en je gegevens zullen niet met anderen worden gedeeld. Wij horen graag je mening en kunnen deze informatie gebruiken om een perfect brunch arrangement samen te stellen! Open vragenlijst brunch.

Wat onze gasten zeggen

“Wij waren ontzettend onder de indruk! Het eten is niet alleen heel erg lekker, maar het personeel is vriendelijk en de locatie is nog veel mooier dan op de foto’s zichtbaar is. Wij komen zeker vaker.”
“Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!”
"We zijn hartelijk en gastvrij ontvangen. Je komt hier helemaal tot rust. Wat een prachtige zaak, mooie lampen en een gezellige sfeer. We hebben er heerlijk gegeten. De rijsttafel was een lust om van te eten en ook het dessert was heerlijk. Onze avond was zeer geslaagd! Wij komen zeker terug!"

Aanvragen

Bel, mail of vul het onderstaande formulier in met je wensen.
Bericht
Vermeld het aantal personen, de voorkeursdatum en je specifieke voorkeuren.
Bedankt voor je aanvraag! Je hoort spoedig van ons!
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw!

op de kaart

Op loopafstand van Pathé de Kuip en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

open in google maps

digitale rondleiding

Neem voor een sfeerimpressie een digitale rondleiding door ons restaurant en het terras.

Bekijk in het groot

Bekijk dit ook

High tea

Wil jij gezellig bijkletsen onder het genot van zoete en hartige hapjes?
Meer informatie